Overzicht van creditcards

Men zou de creditcard kunnen beschouwen als een wat vreemde manier van lenen. De kredietkaart, zoals de creditcard letterlijk vertaald, zou lenen, kun je beschouwen als een lening op zak. Wanneer je met een creditcard betaalt, ga je een lening aan. Daarover zul je rente moeten betalen. Toch is het zo vanzelfsprekend, dat maar weinig mensen dat beseffen. In dit artikel bespreken we enkele creditcards.

World Panda Card
Deze creditcard is een van de vele creditcards die tegelijkertijd een goed doel steunt. In dit geval het WNF. Zodra iemand betaalt, wordt er automatisch een bedrag aan het WNF gedoneerd, zonder dat je daar zelf extra voor hoeft te betalen. Wat dat betreft levert deze kaart jouw, maar ook het WNF veel voordelen op. De World Panda Card is een prima te hanteren kaart, voorzien van goede service.

Master Card Gold
De Master Card Gold gaat weer een stapje verder. Want deze creditcard is in het bijzonder geschikt voor mensen die iets meer verwachten van hun creditcard. Zo hoort er bij deze creditcard een hoog serviceniveau en is er ook een ruime maandelijks bestedingslimiet. Deze kaart is geliefd vanwege haar gebruiksgemak en de service die bij de kaart wordt aangeboden. Een prima kaart om internationaal gebruikt te worden.

American Express Flying Blue
De American Express Flying Blue is in samenwerking met de KLM uitgebracht. Op die manier kun je, als je regelmatig in de lucht zit, heel snel Award Miles sparen. Deze kaarten bieden je tal van voordelen. Deze creditcard is dus ideaal voor mensen die vaak met de KLM vliegen en die intensief gebruik maken van hun creditcard. Deze creditcard biedt geen leenfaciliteiten en vraagt om een inkomen van 25.000 euro.

ING Card Platinum
De ING heeft naast haar klassieke ING Card, ook een vrij voordelige Platinum creditcard uitgebracht. De card is echter wel vrij beperkt vergeleken met andere creditcard. Toch biedt de ING Card Platimum enkele voordelen voor de fanatieke reizigers. Bijvoorbeeld lidmaatschap van Priority Traveler voor kortingen op hotelovernachtingen en huurauto’s. Voor ING-klanten die van reizen houden is dit een prima creditcard.